Къщата има 6 спални, три бани, гараж и голям двор 

...
Къщата има 6 спални, три бани, гараж и голям двор 
Коментари Харесай

Вижте палата на Начо, който уби Ферарио Спасов, продават го за 360 хил.евро

Къщата има 6 спални, три бани, гараж и огромен двор 

Агенция за недвижими парцели търси покупател на палата от близо 500 кв.м, който населява Начо Пантелеев в Лясковец. Родата на 24-годишния обвинен за злополуката и гибелта на Ферарио Спасов желае 360 000 евро за първокласната 3-етажна къща с 6 спални, три бани, гаражи, огромен двор, котелни и складови пространства, работилници.

От уеб страницата на организацията излиза наяве, че обявата за парцела е обновена преди 6 дни. Снимки демонстрират разхитителен разкош от вътрешни стълбища с ковано желязо, голяма всекидневна, дори домашно джакузи, написа 24 часа.

" Къщата е приключена през 2004г., като при строителството са употребявани най-голям клас материали – сложена външна и вътрешна изолираност, облепена е с естетствен камък, сложена PVC дограма, парапети от ковано желязо, вносен гранитогрес, теракота и санитария, както и джакузи в едната баня. Отоплението е решено посредством казан на газ с радиатори и подово отопление във всички стаи ", се показва в обявата.

В същия двор е разпложена едноетажна тухлена къща, състояща се от спалня, хол с кухненска част и хигиеничен възел, като отоплението и охлаждането е решено посредством два климатика. Дворното място е с повърхност от 1206 кв.м, налично от две улици, като в задната му част е самостоятелен паркинг за над 8 автомобила.

Адвокатът на Начо, Венцислав Фоти разяснява, че не е известен за продажбата и още веднъж акцентира, че парцелът не е благосъстоятелност на клиента му. " Този, който го е оповестил за обмен, не е той, Начо живее там чартърен. Знам, че в къщата живее баба му и той със жена си ", изясни Фоти.

На въпрос на " 24 часа " дали кланът Манджите търси метод да се освободи от имущество, с цел да няма какво да им вземат като обезщетение за гибелта на Ферарио Спасов, юристът уточни:

" Няма потребност да се освобождава от парцела, тъй като не е на негово име. Така или другояче няма по какъв начин този парцел да служи за обезщетение. "

Начо Пантелеев нямал наремения да си трансформира местоживеенето, най-малко до момента в който тече следствието, увери юристът му.

До края на месеца би трябвало да е подготвена автотехническата екпертиза, която да даде изясненост по какъв начин се е стигнало до жестоката злополука край Лясковец. Тогава Начо удари откъм гърба с мощния си мерцедес голфа на футболния треньор и го умъртви на място.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР